Пряма трансляція святкування 1020-річчя хрещення Київської Русі мала найвищі показники на «1+1», а найнижчі – на ТОНІСі

28 Липня 2008
8921
28 Липня 2008
13:02

Пряма трансляція святкування 1020-річчя хрещення Київської Русі мала найвищі показники на «1+1», а найнижчі – на ТОНІСі

8921
Пряма трансляція святкування 1020-річчя хрещення Київської Русі мала найвищі показники на «1+1», а найнижчі – на ТОНІСі
26 липняурочистості на Софійській площі з приводу ювілею хрещення Київської Русі транслювали чотири загальнонаціональні канали. На «1+1» трансляція мала рейтинг 1,52%, частку 13,04% (за 50+ частка становила 7,69%, за 50- вона сягнула 17,64%), аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK. На Першому національному показ взяв удвічі нижчі показники – рейтинг 0,79%, частка 6,72% (за 50+ частка становила 5,67%, 50- вона сягнула 7,62%). При цьому на обох каналах вищу частку трансляція мала у маленьких містах та селах.
 
А от на 5-му каналі та ТОНІСі більшою увагою глядачів святкування хрещення Київської Русі користувалось у містах із населенням 50+. На 5-му каналі трансляція мала рейтинг 0,18%, частку 1,5% (за 50+ частка сягнула 2,33%, за 50- вона становила 0,8%), а на ТОНІСі – рейтинг 0,08%, частку 0,68% (за 50+ частка сягнула 1,17%, 50- вона становила 0,25%).
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8921
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ps
5761 дн. тому
Трансляция была хорошей, ничего не скажешь. Но комментарий! Судя по тому, какие "мхатовские" паузы делала комментатор, подыскивая слова, а затем выдыхая их, так и не создав мыслеформу, это было явленре из УТ-1 периода глубочайшего застоя. Или отстоя. За пару часов 20 раз повторить фразу "на вищому державному ривни" - это вне конкуренции. Для дебилов, какими сами являются (я имею в виду нафталиновых комментаторов)
спостережливий
5761 дн. тому
Я особисто дивився усі трансляції по 1-му. - На 5-му - увесь екран просто забитий різними "блямбочками" + дві рухомі стрічки... Дивитися - просто неможливо! Але не це найважливіше (добре, що є декілька каналів...). Я от й досі не розумію, що ж це було - святкування - чи фарс! Відбулося святкування 1020 річчя хрещення Русі… Навмисно не говорю “Відсвяткували ми 1020 річчя хрещення Русі” - бо далеко не всі святкували!… Свято вдалося на славу! Все було би просто чудово, якби не одне малесеньке але - чудо-вий сценарій святкування не передбачив однієї “дрібнички” – участі у святі … УКРАЇНСЬ-КИХ ЦЕРКОВ!!! Як можна було проводити такий захід без участі українських православних церков???!!... А що ж з греко-католиками і римо-католиками? Їх це свято ніяк не стосується? Може во-ни вже й не християни???!!!… На відміну від УПЦ КП і УАПЦ – вони ніби-то й каноніч-ні???!!!… То чому ж ЇХ не запросили???!!! А взагалі, – хто сказав, що хрещення Русі - свято православних? Відколи християнство – це лише православ’я???!!!… Це щось новеньке у теології! Так, між іншим, - на момент хрещення Русі Церква БУЛА ЄДИНА!!! Ми просто перейня-ли візантійський обряд, а ніяке не православ’я!!! І до чого тут канонічність? “Канонічні” чи ”неканонічні” – це все мільйони хрещеного українського люду, яких просто брутально позбавили права участі у такому великому святі на догоду чужинецьким політикам! Тим більше, що ”неканонічними” вони стали - на догоду саме цим самим політикам! У цій ситуації просто винятково недоречно і лицемірно звучали усі балачки про єднання Церков... Про яке єднання може йти мова за таких обставин?? Отже, це просто було чудове свято російської церкви (і її української філії) в Україні і ми - черговий раз дістали ляпаса від росіян! Бо це була не просто неучасть українських церков - це була неучасть на догоду Москві. (Цікаво, яку державу згадував під час літургії диякон Але-ксія?…). До шантажу нафтою і газом додається… шантаж церковний! Особливо прикро, що таке чинять високі духовні особи. А чого ж тоді очікувати від “пастви”?! Чи ж участь у НАШОМУ святі Алєксія була важливішою за неучасть УПЦ КП, УАПЦ і УГКЦ???!!!… З цілого світу наскликали гостей, а своїх не запросили… Називається – організували с
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду