СТБ продав права на показ своїх проектів Латвії та Естонії і веде переговори з НТВ щодо «Мосфільм. Невідома версія»

6 Червня 2008
11533
6 Червня 2008
12:46

СТБ продав права на показ своїх проектів Латвії та Естонії і веде переговори з НТВ щодо «Мосфільм. Невідома версія»

11533
СТБ продав права на показ своїх проектів Латвії та Естонії і веде переговори з НТВ щодо «Мосфільм. Невідома версія»
Телеканали 3+ (Естонія) і 3+ (Латвія) придбали права на трансляцію трьох проектів СТБ – «Зіркове життя», «Моя правда» і «Неймовірні історії кохання». Цю інформацію, оприлюднену Media Resources Management, підтвердила «ТК» керівник відділу бренд-маркетингу телеканалу СТБ Вікторія Волонтирець.
 
За її словами, права придбано на два покази проектів упродовж двох років. Умови та суму угоди на СТБ не коментують. Аудиторія каналів 3+ це 15-49 років із акцентом на жінок старших за 30 років. Правами на продаж продуктів СТБ володіє компанія FILM.UA Distribution, яка й уклала цю угоду.
 
«Телелітописи, які команда СТБ вела у цих трьох проектах, роблять життя зірок” ближче і зрозуміліше глядачеві. У цьому полягає левова частка популярності “зіркових” проектів. Вони з успіхом пройшли в ефірі нашого телеканалу, їх герої відомі і популярні на пострадянському просторі, і ми чекаємо на непогані показники їхньої трансляції в країнах Балтії», – наголосила Вікторія Волонтирець.
 
Окрім цієї угоди, за словами пані Волонтерець, СТБ вдалося продати свої проекти («Неймовірні історії кохання», «Правила життя» «Документальний детектив» та «Паралельний світ») на канадський онлайновий відеопортал Ethnic Television Network для україномовних громадян. Також СТБ веде переговори з російським каналом НТВ щодо продажу документального проекту каналу «Мосфільм. Невідома версія».
 
Бренд-маркетинг каналу наголошує, що попит на продукцію СТБ зростає і на сьогодні продаж прав на трансляцію дає значний плюс до доходів телеканалу: «У 2006-му СТБ продав 50 серій Документального детективу” до Росії, на “5 канал”(Санкт-Петербург), торік канал “Ізраїль+” придбав цикл “Неймовірних історій кохання”, а “Правила життя” і “Документальний детектив” вийшли у Німеччині на DVD».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11533
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду