Адміністрація НТКУ та профспілки розпочали обговорення колективної угоди

14 Червня 2005
673
14 Червня 2005
14:47

Адміністрація НТКУ та профспілки розпочали обговорення колективної угоди

673
Адміністрація НТКУ та профспілки розпочали обговорення колективної угоди
На Першому каналі вже прийнята до розгляду колективна угода. Як повідомляє PR-cлужба НТКУ написана вона на основі пропозиції профспілок. „Адміністрація разом із представниками профспілок та колективу обговорює кожен пункт. Питання, які на сьогоднішній день, встигли розглянути всі зацікавлені сторони, особливих суперечок не викликали”, - проінформували в PR-службі.



Перший віце-президент Національної телекомпанії Олег Кузан зокрема зазначив: «Наша мета не тільки покращити стан працюючих на каналі. Це було б трохи егоїстично. Ціль – забезпечити якісним продуктом людей, які сюди вклали свої податки. Тому в угоді прописані не тільки соціальні інтереси працівників, а й покращення ефективності роботи компанії»

На першому ж обговоренні адміністрація запропонувала внести в угоду окремим пунктом свою позицію стосовно неприйнятності будь-якої форми приватизації Національної телекомпанії. Профспілки зі свого боку теж підтримали цей важливий момент. При реорганізації НТКУ в державне підприємство адміністрація зобов’язується звернутися до Верховної Ради, щоб внести Національну телекомпанію в перелік підприємств, які не підлягають приватизації.

Для створення конкурентного середовища в компанії, в угоду закладалися механізми стимулювання (надбавки до зарплати, премії та гонорари), які будуть працювати, виходячи із рівня телепрограми, рейтингів, її комерційних показників, ставлення до роботи і т.д.

«Ідеологія, яку ми хочемо закласти: винагорода повинна залежати від кількості і якості виконаної роботи – раз. І, по-друге, від позитивного результату – долі й рейтингу програми. Це повинно стати головним механізмом регулювання та стимулювання до роботи» - наголосив Олег Кузан.

„Детектор медіа”, за інф. PR-служби НТКУ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
673
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду