Ігор Курус: Члени Нацради перетворилися в маклерів, які їздять по Києву і шукають собі приміщення

26 Квітня 2005
638
26 Квітня 2005
20:07

Ігор Курус: Члени Нацради перетворилися в маклерів, які їздять по Києву і шукають собі приміщення

638
Ігор Курус: Члени Нацради перетворилися в маклерів, які їздять по Києву і шукають собі приміщення
Вчора "Детектор медіа" надрукувала статтю Сергія Грабовського, в якій йшлося про те, що Інститут філософії не в захваті від розпорядження Кабміну про підселення до них Національної ради з питань талебачення та радіомовлення.

Сьогодні, коментуючи ситуацію для "ТК", член Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Ігор Курус зазначив, що на Трьохсвятительську, 4, до Інституту філософії НАНУ "перебиреться" лише частина апарату і, звісно, тимчасово. Інша частина, так, як і раніше, залишиться на Десятинній, за старою адресою. (Нагадаємо, що зараз Нацрада ділить приміщення з Міністерством у справах сім’ї та молоді).

Рішення про переїзд до Інституту філософії, за словами Ігора Куруса, тимчасове, поки не знайдеться потрібне приміщення.

"Журналісти, при бажанні, можуть приїхати і подивитись, в яких умовах нам доводиться зараз працювати, що навіть засідання немає де провести", - пояснює він.

"Однак ми постійно підшуковуємо варіанти. Розглядалась пропозиція переїхати на Прорізну, 2. Там знаходиться Держтелерадіо. Проте зараз на Хрещатику,26, куди має ця організація повністю перебратися, іде ремонт. Та ми, звичайно, не сидимо, склавши руки. Члени Національної ради останнім часом взагалі перетворились на маклерів, які їздять по Києву і шукають собі приміщення. Недавно ми знайшли будівлю на Подолі, яка пустує вже тривалий час і плюс до усього ще й після ремонту. Та виявилось, що перебуває вона не в державній власності, а столичній. Ми постійно в пошуку і зацікавлені, щоб це питання вирішилось якомога скоріше", - зазначив Ігор Курус.

Інф. "Детектор медіа"

Читайте також:

Нацрадою по Геґелях?
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
638
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду