Завтра НТН пікетуватиме Секретаріат Президента

30 Березня 2005
644
30 Березня 2005
14:56

Завтра НТН пікетуватиме Секретаріат Президента

644
Завтра НТН пікетуватиме Секретаріат Президента
31 березня о 10:00 відбудеться пікетування Секретаріату Президента України (вул. Банкова, 11) працівниками телекомпанії НТН та тими глядачами, які вирішать приєднатися до акції і виступити за "підтримку свободи слова, об’єктивної інформації та рівних прав у її донесенні до глядача" - сказано в повідомленні телеканалу.

Безпосереднім поштовхом для організаціі завтрашньої акції - як зазначила PR-служба, - стали дії Генпрокуратури по "обмеженню законних можливостей каналу НТН".

Нагадаємо, що восени минулого року Нацрада з питань телебачення та радіомовлення відмовила ТОВ «Телестудії «Служба інформації» у внесенні змін до чинної ліцензії. Це було мотивовано тим, що надання права на мовлення має відбуватися в результаті конкурсного відбору.

Телеканал, в свою чергу, звернувся до господарського суду м. Києва.

Дослідивши матеріали, суд дійшов до висновку, що позовні вимоги ТОВ «Телестудія «Служба інформації» підлягають задоволенню та виніс відповідне рішення 14.10.2004 року. Проте Нацрада відмовилася його виконувати і подала апеляційну скаргу. В результаті, Київський апеляційний господарський суд м. Києва залишив рішення господарського суду м. Києва без змін, а апеляційну скаргу Національної ради без задоволення.

Як повідомляла "Детектор медіа", у лютому 2005 року Генеральна прокуратура України звернулася до Вищого господарського суду України з касаційним поданням та вимогою скасувати постанову Київського апеляційного суду, а справу надіслати на новий розгляд.

"Детектор медіа",за інф.PR-служби НТН
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
644
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду