Компанія ВОЛЯ вивчає популярність телеканалів серед своїх абонентів

3 Липня 2002
743
3 Липня 2002
16:18

Компанія ВОЛЯ вивчає популярність телеканалів серед своїх абонентів

743
Компанія ВОЛЯ вивчає популярність телеканалів серед своїх абонентів
КИЇВ, 3 липня 2002 року — Вперше в історії вітчизняного кабельного телебачення найбільший оператор кабельних телевізійних мереж Києва — компанія ВОЛЯ — повідомляє про дослідження вподобань глядачів для визначення популярності телеканалів. Опитування проводиться серед абонентів послуги аналогового кабельного телебачення (торговельна марка Воля Кабель). За словами президента ВОЛІ Сергія Бойка, у своїх діях компанія хоче спиратися на думки й побажання абонентів. «Це опитування — тільки перший крок до нових стандартів у роботі компанії», — підкреслив він.

На квитанції для оплати цієї послуги розміщено список телеканалів, що наразі є доступними для ретрансляції у Києві. Абонентам кабельного телебачення запропоновано позначити телеканали, що становлять для них найменший інтерес. Після оплати послуг корінець від квитанції з відповідями надійде до абонентського відділу компанії — і на підставі уподобань глядачів буде сформовано пакети програм із найпопулярніших серед глядачів телеканалів. «Нам необхідно отримати безпосередньо від самих абонентів об'єктивну інформацію про їхні вподобання та смаки», — каже начальник абонентського відділу компанії ВОЛЯ Андрій Замятін. Результати опитування буде оголошено 25 липня.

Компанія ВОЛЯ — провідний український провайдер високоякісних послуг у сфері інформації, розваг та комунікацій для приватних користувачів і корпоративних клієнтів.

"ВОЛЯ" сьогодні надає послуги аналогового кабельного телебачення (торговельна марка Воля Кабель), цифрового телебачення (Воля Преміум ТБ) та високошвидкісного доступу до Інтернету через кабельні мережі (Воля Броадбенд). Компанія ВОЛЯ розпочала активну діяльність у 2000 році, коли дефіцит інвестицій у сферу кабельного телебачення Києва стримував застосування нових технологій і забезпечення якості послуг, без яких подальший розвиток цього ринку був неможливий.

З огляду на ситуацію було залучено великі інвестиції, придбано, об'єднано й узято на обслуговування мережі найбільших операторів кабельного телебачення Києва — “Київтелемонтаж” (КТМ) та “ІнтерВідеоКиїв” (ІВК). Інвестиції в сумі понад $30 млн. було спрямовано на розвиток телекомунікацій, Інтернет-технологій та розробку програмного забезпечення. Істотну частину інвестицій було спрямовано на будівництво волоконно-оптичних мереж, придбання та модернізацію діючих кабельних мереж, закупівлю устаткування для цифрового мовлення, поліпшення сервісу, а також на розширення спектру пропонованих послуг.

Наразі кабельна мережа компанії ВОЛЯ охоплює майже 800 тис. квартир у Києві. У компанії працює понад 650 висококваліфікованих фахівців.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
743
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду