УТ-1 і Гравіс проведуть "Саме ті. Дебати"

20 Лютого 2002
810
20 Лютого 2002
15:54

УТ-1 і Гравіс проведуть "Саме ті. Дебати"

810
УТ-1 і Гравіс проведуть "Саме ті. Дебати"
Всi керiвники партiй i блокiв, що беруть участь у виборчiй кампанiї, отримають запрошення на теледебати в прямому ефiрi Першого нацiонального телеканалу, заявив президент Нацiональної телекомпанiї України Iгор Сторожук.

В iнтерв'ю агентству "Iнтерфакс-Україна" у вiвторок вiн повiдомив, що спiльний проект НТКУ i телекомпанiї "Гравiс" "Саме ти. Дебати" стартує 28 лютого о 19.30 на УТ-1.

За словами I.Сторожука, згiдно iз законодавством усiм учасникам передвиборних перегонiв будуть забезпеченi рiвнi можливостi для аргументацiї своїх програмних положень у прямому ефiрi.

Телеглядачi зможуть поставити запитання учасникам дебатiв по телефону у Києвi: 211-07-04.

Кiлькiсть виходiв програм з теледебатами у прямий ефiр обмежується тiльки кiлькiстю пар керiвникiв партiй i блокiв, якi погодяться взяти участь у дебатах, i рамками закону "Про вибори".

Нинi Центрвиборчком зареєстрував 34 блоки i партiї як суб'єктiв виборної кампанiї. Вибори до парламенту вiдбудуться 31 березня

IНТЕРФАКС-УКРАЇНА

Классические теледебаты уже начались на шести региональных телестудиях Пропозиції щодо проведення передвиборчих дебатів

Заявлено формат теледебатів на “1+1”, “Інтері”, УТ-1, СТБ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
810
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду