Нацрада не приймала рішення щодо ТРК "Хортиця"

8 Лютого 2002
1110

Нацрада не приймала рішення щодо ТРК "Хортиця"

1110
Микола Гриценко:"Питання обговорювалося, але думки членів Нацради розділилися щодо того чи потрібно зараз взагалі втручання Нацради у ситуацію щодо "Хортиці" Керівник прес-служби Нацради Микола Гриценко повідомив "Детектор медіа", що ніякого рішення щодо ТК "Хортиця" Нацрадою не приймалося. "Питання обговорювалося, але думки членів Нацради розділилися щодо того чи потрібно зараз взагалі втручання Нацради у ситуацію щодо "Хортиці", - сказав він. М.
Нацрада не приймала рішення щодо ТРК "Хортиця"
Гриценко не виключив, що до розгляду цього питання Нацрада ще повернеться, проте не зміг назвати у які саме терміни.

Неприйняття рішення щодо телерадіокомпаній, у яких закінчився термін дії ліцензії, означає, що ці телекомпанії продовжують працювати у звичному режимі. Жодна з технічних служб не може приймати якихось перешкоджаючих для нормального мовлення дій, доки питання не вирішиться Нацрадою.

Читайте також:

Запорожский телеканал “Хортица” под угрозой закрытия?

Сегодня прекратили выходить в эфир программы запорожской телекомпании "Хортица"

Нацрада викидає з ефіру Запорізьку телекомпанію “Хортицю”

Керівництво запорізької ТРК "Хортиця" вважає політичною розправою рішення Нацради з телерадіомовлення про позбавлення телеканалу ліцензії
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1110
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду