Школы: молчание в сети

13 Січня 2011
15464
13 Січня 2011
07:29

Школы: молчание в сети

15464
Школы: молчание в сети

Я давно хотел написать о средней школе и интернете. Недавнее сообщение о том, что уже больше миллиона украинцев пользуются социальной сетью Facebook, подтолкнуло к написанию этой колонки.

 

Что в школе говорят детям о социальных сетях? И говорят ли вообще? У них есть уроки информатики, им рассказывают об электронной почте и спаме, но при этом они недопустимо мало знают о Фейсбуке и прочих сетях, в которых, с большой долей вероятности, окажутся уже завтра.

 

Безусловно, как и в большинстве других случаев, роль родителей здесь тоже велика. Но посмотрим на проблему шире.

 

ЧИТАЙТЕ ТЕКСТ ПОЛНОСТЬЮ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15464
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду