Перемогу на «Євробаченні» здобула Швеція (ВІДЕО)

Перемогу на «Євробаченні» здобула Швеція (ВІДЕО)

24 Травня 2015
4237
24 Травня 2015
08:32

Перемогу на «Євробаченні» здобула Швеція (ВІДЕО)

4237
Перемогу на «Євробаченні» здобула Швеція (ВІДЕО)
Перемогу на «Євробаченні» здобула Швеція (ВІДЕО)

Переможцем Євробачення 2015 став виконавець зі Швеції Монс Зелмерльов із піснею «Герої». Як повідомляється на сайті конкурсу, він здобув 365 голосів.

 

Виступ співака супроводжувало ефектне лазерне шоу.

 

На другому місці Поліна Гагаріна з Росії (303 бали). Третє місце посіло італійське тріо «Іль Воло» (292 бали).  

 


 

Змагалися у фіналі виконавці із 27 країн: Вірменії, Албанії, Румунії, Росії, Угорщина, Греції, Естонії, Грузії, Сербії, Бельгії, Польщі, Словенії, Литві, Швеції, Норвегії, Кіпру, Азербайджану, Латвії, Ізраїля, Чорногорії, Австрії, Великобританії, Німеччини, Іспанії, Франції, Італії й Австралії.

 

 

Альтернативне голосування проводив «Перший» канал на власному сайті 1tv.com.ua. За цими даними, перемогу здобула Естонія (16% - 12 647 голосів). На другому місці з незначним відривом Поліна Гагаріна (15%), а на третьому - переможець Монс Зелмерльов (13%).

 

Нагадаємо, цьогоріч конкурс проходив у Австрії. Участь у ньому взяли виконавці із 40 країн. Україна від участі у конкурсі відмовилася у зв'язку з подіями у країні.

 

Австрія виборола право приймати конкурс після перемоги у 2014-му в Копенгагені (Данія). Тоді Кончіта Вурст набрала за пісню Rise Like a Phoenix 290 балів. Конкурс пройшов у Австрії вдруге після 48-річної перерви.

 

Перший і другий півфінали Євробачення-2015 відбулися 19 і 21 травня, фінал - 23 травня. 

 

«Детектор медіа»

Фото - http://www.eurovision.tv

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4237
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду