Порошенко пообіцяв давати прес-конференції для широкого кола журналістів щоквартально

Порошенко пообіцяв давати прес-конференції для широкого кола журналістів щоквартально

25 Вересня 2014
8644
25 Вересня 2014
16:17

Порошенко пообіцяв давати прес-конференції для широкого кола журналістів щоквартально

8644
Порошенко пообіцяв давати прес-конференції для широкого кола журналістів щоквартально
Порошенко пообіцяв давати прес-конференції для широкого кола журналістів щоквартально

Сьогодні, 25 вересня, під час прес-конференції «Стратегія-2020» Президент України Петро Порошенко заявив, що його зустрічі з широким колом журналістів національних і регіональних ЗМІ можуть надалі відбуватись щоквартально або й щомісячно. Про це глава держави сказав у відповідь на питання кореспондента «Детектор медіа» Ігоря Меделяна.

 

Президент України заявив, що постійний контакт глави держави з журналістами відповідає новій українській демократичній реальності. Реалізація реформ у рамках «Стратегії-2020» також вимагатиме, на думку Петра Порошенко, також постійного спілкування зі ЗМІ. «Будемо зустрічатися частіше - щоквартальне чи щомісячно», - сказав глава держави.

 

Петро Порошенко заявив, читає соціальні мережі, зреагував на флешмоб «Порошенко, поговори со мной».

 

Глава держави також пояснив, яким чином обирались шість українських телеканалів для інтерв'ю з Президентом України, що вийшло в ефір  21 вересня. Петро Порошенко заявив, що дав інтерв'ю найбільш рейтинговим телеканалам, і саме аудиторія цих мовників була головним чинником у відборі ЗМІ для спілкування з главою держави. При цьому він заявив, що жодного питання попередньо не обговорювались з тими журналістами, які брали інтерв'ю.

 

Петро Порошенко також заявив, що оцінює роботу нового складу Національної ради з питань телебачення і радіомовлення як ефективну, вважає членів Нацради достойними представниками медійної сфери. Він також пообіцяв призначити члена Нацради на вакантне місце за квотою глави держави, урахувавши думку громадськості.

 

Нагадаємо, наживо прес-конференцію «Стратегія-2020» Президента України Петра Порошенка 25 вересня транслює Перший національний.

 

23 вересня Президент України Петро Порошенко провів закриту зустріч із представниками телерадіокомпаній і Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

 

 21 вересня відбулося колективне інтерв'ю Петра Порошенка із шістьма журналістами загальнонаціональних телеканалів: генеральним директором Національної телекомпанії України (НТКУ) Зурабом Аласанією, ведучим ток-шоу «Свобода слова» на телеканалі ICTV Андрієм Куликовим, журналістом програми ТСН телеканалу «1+1» Ольгою Кошеленко, ведучим «Подробностей недели» на телеканалі «Інтер» Дмитром Анопченком, ведучим «Событий недели» на телеканалі «Україна» Олегом Панютою та ведучим програми «Час» на 5-му каналі Віталієм Гайдукевичем. Запис розмови з Президентом України транслювали Перший національний, «1+1», «Інтер», «Україна», ICTV, 5 канал.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8644
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду