Російський журналіст повідомив, що частини регулярної армії РФ захоплюють Донецьк

Російський журналіст повідомив, що частини регулярної армії РФ захоплюють Донецьк

31 Серпня 2014
10122
31 Серпня 2014
11:02

Російський журналіст повідомив, що частини регулярної армії РФ захоплюють Донецьк

10122
Російський журналіст повідомив, що частини регулярної армії РФ захоплюють Донецьк
Російський журналіст повідомив, що частини регулярної армії РФ захоплюють Донецьк

Російські війська зайшли в Донецьк і розквартировуються там. Про це повідомляє у своєму Facebook російський журналіст Тимур Олевський з посиланням на інформацію жителів Донецька.

 

«Як краще написати, думаю, російські війська захопили Донецьк чи російська армія зайняла Донецьк?», - написав російський журналіст.

 

Він також повідомляє, що в Донецьку багато російських солдат, офіцери розквартировуються, зняли житло в центрі.

 

«Солдат до чорта. Десантникам помитися є де. На кожному розі патрулі. Новина закінчилася. Ну ви розумієте, що ми - окупанти, так?», - запитує у росіян Тимур Олевський.

 

Український журналіст Олексій Коссе у коментарях підтвердив повідомлення Тимура Олевського: «З Донецька. Все підтверджую. Місто сповнене бурятів, калмиків, чеченів, дагів та інших "місцевих пацанів". У самому Донецьку на 90% росіяни військові. Місцевих алкашів, кізяків на кшталт Бабая, ... осетинів... відправили до Ходаковського в Макіївку. Там можна спокійно бухати і грабувати як раніше. Боїв поки немає».

 

Нагадаємо, 28 серпня журналіст «Еспресо TV» Єгор Воробйов та оператор Тарас Чкан, які 25 серпня потрапили в оточення під Іловайськом (Донецька область), надіслали черговий репортаж про бойові дії у зоні АТО. «Короткий бліц-репортаж Єгор Воробйов з-під Іловайська, де якимось дивом наші заблоковані частини ще примудряються брати полонених російських десантників, а наші журналісти espreso.tv - якось працювати і доносити правду про те, як Росія пішла війною на Україну. Отже у програмі Хроніки війни з Артемом Шевченком російські десантники Ахметов Руслан Ахатович та Ільмітов Арсеній Аркадієвич співають ту саму пісню: "Приехали в Ростов, сказали - учения. Ночью тронулись колонной и оказались уже возле границы. Потом заехали туда, уже на саму территорию Украины. - А когда поняли, что не учения? - Когда уже попали под обстрел. Первый"», - повідомив Артем Шевченко.

 

Згодом з'явились повідомлення, що захоплених під Іловайськом російських полонених довелось передати частинам регулярної російської армії, які забезпечують оточення українських сил.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10122
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду