Порошенко оголосив 15 червня днем жалоби

14 Червня 2014
3041
14 Червня 2014
16:27

Порошенко оголосив 15 червня днем жалоби

3041
Порошенко оголосив 15 червня днем жалоби

Сьогодні, 14 червня, президент України Петро Порошенко висловив глибокі співчуття родинам українських військових та прикордонників, які загинули під час проведення АТО та оголосив 15 червня днем жалоби. Про це йдеться в указі пана Порошенка, опублікованому на сайті Президента України.

 

У зв'язку із трагічною загибеллю військовослужбовців 14 червня 2014 року, з метою вшанування пам'яті всіх військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу - учасників антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, та пам'яті мирних жителів, які стали жертвами терористів на сході України, президент постановив оголосити в Україні 15 червня 2014 року днем жалоби.

 

У зв’язку з оголошенням дня жалоби на всій території України 15 червня о 12 годині загиблих вшанують хвилиною мовчання. На будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій буде приспущено Державний Прапор України.

 

Також у день жалоби буде відмінено розважально-концертні заходи, спортивні змагання та внесено відповідні зміни до програм теле- та радіопередач.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у зв'язку з трагічними подіями в Луганську група «1+1 медіа»  змінила програму мовлення та зняла з ефіру каналів розважальні програми.  

 

Нагадаємо, у ніч з 13 на 14 червня у Луганську терористи збили український літак, загинуло 49 українських військових.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3041
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду