Україномовна Вікіпедія містить 750 тис. статей

Україномовна Вікіпедія містить 750 тис. статей

29 Листопада 2017
4192
29 Листопада 2017
09:12

Україномовна Вікіпедія містить 750 тис. статей

4192
В україномовній версії Вікіпедії була створена 750 тисячна стаття
Україномовна Вікіпедія містить 750 тис. статей
Україномовна Вікіпедія містить 750 тис. статей

Про це пише «Інтерфакс-Україна» з посиланням на прес-службу органзації «Вікімедіа Україна».

750 тис статтею, за підрахунками організації, стала стаття «Комітети Європейського парламенту» про постійні та тимчасові комітети депутатів Європейського парламенту і їх порядок роботи.

Зазначено, що редактори Вікіпедії постійно відстежують лічильник на головній сторінці сайту. Раніше відзначали 666 666 статей, 700 тис, а тепер, як повідомляється, готуються до наступного круглого числа – 800 тисяч.

«За поточної швидкості створення статей (а це близько 280 статей на добу), подія очикується у травні 2018-го року», – йдеться у повідомленні прес-служби».

Нагадаємо, українську Вікіпедію щомісяця переглядають близько 50 млн разів. За рік енциклопедію переглядають понад 500 млн разів

Фото: Watcher

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4192
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду