13 грудня у Харкові пройде медіа-день з питань розвитку місцевих громад

13 грудня у Харкові пройде медіа-день з питань розвитку місцевих громад

5 Грудня 2016
1039
5 Грудня 2016
09:52

13 грудня у Харкові пройде медіа-день з питань розвитку місцевих громад

1039
Національна спілка журналістів України запрошує представників ЗМІ Харківської, Дніпропетровської, Донецької та Луганської областей на медіа-день зі сталого місцевого розвитку. Захід організовано в рамках спільного проекту Європейського Союзу та Програми Розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».
13 грудня у Харкові пройде медіа-день з питань розвитку місцевих громад
13 грудня у Харкові пройде медіа-день з питань розвитку місцевих громад

Захід відбудеться 13 грудня 2016 року в місті Харкові за адресою: проспект Академіка Курчатова, 1-а, Гольф-готель. Початок – о 10:00.

Медіа-день Проекту ЄС / ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» буде присвячено процесу та результатам мобілізації громад у малих містах України. Тематикою Медіа-дня стане співпраця міської влади та громад у реалізації спільних ініціатив для покращення умов життя людей на прикладі малих міст 4-х східних областей.

Під час медіа-дня будуть представлені останні досягнення та результати Компоненту з розвитку міст Проекту ЄС / ПРООН МРГ щодо надання допомоги громадам багатоквартирних будинків у створенні ОСББ, розвитку вже існуючих об’єднань, підготовці планів розвитку та отриманні грантів для реалізації власних мікро-проектів. У рамках заходу буде також проведений медіа-тренінг щодо способів, підходів та важливості висвітлення в ЗМІ тематики місцевого розвитку та підвищення обізнаності населення через медіа щодо розвитку ОСББ.

З питань реєстрації на захід звертайтеся за тел.:  050 417 96 68, tetiana.sheburenkova@undp.org .

Усі витрати (проживання в готелі для учасників сусідніх областей, проїзд, харчування тощо) компенсуються Проектом.

Довідково

Проект «Місцевий розвиток,  орієнтований на громаду» (МРГ) працює в усіх областях України з 2008 року. Третя фаза Проекту ЄС ПРООН МРГ впроваджується протягом 2014-2017 років із загальним бюджетом 23.8 млн. євро, наданих Європейським Союзом (23 млн. євро) та ПРООН (800,000 євро).  Мета Проекту - сприяння сталому соціально-економічному розвитку на місцевому рівні шляхом зміцнення спільного управління та заохочення громадських ініціатив у селах та містах України. Завдяки  покращенню  соціальної  інфраструктури підвищився рівень життя 5.6 млн. людей у понад 2000 сіл. Було реалізовано понад 3,800 місцевих ініціатив. Це стало можливим завдяки спільним зусиллям громадян, обласної/районної/місцевої влади, Проекту МРГ та приватних спонсорів.

Новим компонентом Третьої  фази Проекту став компонент з розвитку міст, що охоплює 12 областей  (у тому числі Харківську, Дніпропетровську, Донецьку та Луганську) та 25 малих міст України.  У Харківській області – це Чугуїв та Мерефа; у Дніпропетровській – Павлоград і Нікополь; у Донецькій – Артемівськ, Мирноград, Добропілля;  у Луганській –  Рубіжне та Сєвєродонецьк. Компонент з розвитку міст Проекту ЄС ПРООН МРГ передбачає розвиток соціальної, економічної та інфраструктурної спроможності міських громад-партнерів Проекту, а також надання  фінансово-методологічної підтримки розвитку мережі ОСББ в містах- партнерах.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1039
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду