У WhatsApp можна буде цитувати повідомлення

У WhatsApp можна буде цитувати повідомлення

19 Червня 2016
743
19 Червня 2016
18:00

У WhatsApp можна буде цитувати повідомлення

743
Для користувачів месенджера WhatsApp з'явиться нова функція, яка дозволить цитувати повідомлення. Раніше такою можливістю володіли лише кілька мобільних версій програми.
У WhatsApp можна буде цитувати повідомлення
У WhatsApp можна буде цитувати повідомлення

Про це пише Новини високих технологій.

Точний час, коли така можливість з'явитися в кожному смартфоні, поки не називається. Подібне нововведення було помічено на бета-версії для Android (2.16.118).

Перевірити наявність цитування в WhatsApp можна простим натисканням на повідомлення співрозмовника. Якщо утримувати його протягом декількох секунд, то в контекстному меню буде відповідна графа, при натисканні на яку текст буде взятий в лапки і у користувача з'явиться можливість безпосередньо під цією вставкою написати свою відповідь.

 Нагадаємо, Twitter запустив нову функцію, завдяки якій користувачі зможуть ретвітити власні публікації.

Раніше, до всесвітнього дня емодзі компанія Twitter запустила нову функцію - таргетування реклами на основі використовуваних символів емодзі.

Нагадаємо, користувач Twitter з ніком @BibleEmoji переклав Біблію на мову емодзі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
743
Теги:
Коментарі
0
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду