Пан Чиж «дискутував» з представниками громадських організацій - не запросивши їх на дискусію

13 Жовтня 2005
1045

Пан Чиж «дискутував» з представниками громадських організацій - не запросивши їх на дискусію

1045
Заява Координаційного органу Громадської Ради з питань свободи слова та інформації з приводу суспільної потреби у відставці Голови Держкомінформу Івана Чижа. У відповідь на наше Звернення до Президента з приводу звільнення Івана Чижа з осади Голови Держкомінформу у зв‘язку з його неадекватністю потребам демократичного розвитку України, Іван Чиж підтвердив наші найгірші підозри і повівся у повній згоді зі своєю вищезазначеною неадекватністю.
Пан Чиж «дискутував» з представниками громадських організацій - не запросивши їх на дискусію
Сьогодні, 13 жовтня, він провів в «Укрінформі» «зустріч» з підписантами Звернення до Президента, не запросивши на нього жодного з самих підписантів.

Таким чином, «зустріч» з нами перетворилася на монолог пана Чижа для преси, в якому він розповів, що страждає за політичні переконання і спроби реформ.

Зважаючи на те, що пан Чиж не забажав дискутувати зі своїми критиками про результати своєї діяльності (якщо вони існують, крім спроб виправдання темників та цензури), ми змушені адекватно пояснити неадекватному панові Чижу, що вже відбулася Помаранчева революція. Під час цієї події український народ отримав право вислуховувати всі точки зору, і позбавити його цього права не може навіть людина, яка чисто випадково тимчасово виконує обов‘язки Голови Держкомтелерадіо.

Олександр Палій, координатор Секретаріату Громадської Ради з питань свободи слова та інформації

Т. Шевченко, Інститут медіа-права Наталія Лигачова, голова правління ГО «Детектор медіа»

Валерій Іванов, Академія Української Преси

О. Чекмишев, Комітет "Рівність можливостей"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1045
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду