Остання вакансія

12 Вересня 2002
804
12 Вересня 2002
18:43

Остання вакансія

804
Завтра має бути оголошений конкурс на заміщення останньої вакансії у парламентській „четвірці” Нацради За попередньою неофіційною інформацією, бажаючих запропонувати власну кандидатуру буде значно більше, ніж у липні, коли відбувалася остання ротація.
Остання вакансія
Імена претендентів до початку конкурсу не розкриваються, але вже зараз можна з певністю сказати, що серед них будуть деякі учасники попереднього „змагання”.

Другу спробу (швидше за все, за поданням фракції „Демініціативи”) робитиме Юрій Шкарлат, який ще недавно обіймав посаду члена Нацради. Майже точно можна говорити про те, що знову буде висунуто кандидатуру Володимира Лясовського, якому під час минулого голосування не вистачило усього три голоси парламентарів.

На думку багатьох експертів, цього разу боротьба за останню вакансію буде більш запеклою, оскільки саме наявність лише одного місця значно звужує базу для міжфракційних „торгів”. Тому, бажаючим провести „свого” кандидата, можливо, доведеться йти на поступки у вирішенні інших серйозних питань.

За попередніми оцінками, процес висунення кандидатур відбуватиметься протягом двох тижнів. Хоча більшість реальних кандидатів будуть висунуті до 20 вересня.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
„Детектор медіа”
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
804
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду