15 березня відбудеться круглий стіл з політичної реклами

10 Березня 2004
1169
10 Березня 2004
13:09

15 березня відбудеться круглий стіл з політичної реклами

1169
15 березня відбудеться круглий стіл "Політична реклама в період президентської кампанії 2004 року: проблеми законодавчого регулювання", організований Інститутом Політики.
15 березня відбудеться круглий стіл з політичної реклами
Під час роботи "круглого столу" буде розглянуто проекти поліпшення законодавства у сфері політичної реклами у зв‘язку необхідністю проведення прозорої демократичної президентської виборчої кампанії 2004 року.

Під час роботи "круглого столу" буде обговорено проекти Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про вибори Президента України” (внесений народним депутатом Томенком М. В.), проект Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про рекламу” (внесений народним депутатом Пинзеником В.), проект Закону "Про внесення змін до Закону України "Про вибори Президента України" щодо обов’язкових телевізійних дебатів кандидатів у Президенти України" (внесений народними депутатами України Томенком М.В., Артеменком Ю.А., Баграєвим М.Г., Правденком С.М., Гмирею С.П., Бастригою І.М., Деркачем А.Л., Луценком Ю.В., Сухим Я.М., Головатим С.П.)

У роботі «круглого столу» візьмуть участь розробники законопроектів, члени профільних Комітетів Верховної Ради, зокрема Голова Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації Микола Томенко, експерти, журналісти.

"Крулий стіл" проводится за підтримки Київського регіонального відділення Фонду Євразія.

«Круглий стіл» буде проведено у понеділок, 15 березня 2004 р., у приміщенні Національної Спілки журналістів України (вул. Хрещатик, 27-а, 2 поверх), початок о 14-00.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1169
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду