detector.media
27.10.2014 14:18
Російське видання Slon.ru, яке створив Бершидський, знову залишилося без головреда
Російське видання Slon.ru, яке створив Бершидський, знову залишилося без головреда

Головний редактор російського ділового інтернет-видання Slon.ru Андрій Горянов перейде на роботу в Російську службу ВВС. У новій редакції він займе посаду генерального продюсера, повідомляє інтернет-видання «Медуза» з посиланням на пана Горянова.

 

Наразі невідомо, хто стане новим головним редактором інтернет-видання Slon.ru.

 

«Медуза» повідомляє, що відвідуваність Slon.ru складає близько трьох мільйонів чоловік на місяць. Сьогодні це російське видання проводить відносно незалежну від Кремля редакційну політику.

 

Андрій Горянов очолював Slon.ru з 2011 року. До цього він працював головним редактором журналу «Финанс», а також в петербурзькій редакції «РБК Daily» та газеті «Деловой Петербург».

 

Інтернет-видання Slon.ru було започатковано в 2009 році. Першим головним редактором був Леонід Бершидський, який залишив видання на початку 2011 року. Кілька місяців виданням керував Юрій Саприкін з «Афіші».

 

Нагадаємо, з початку липня російське інтернет-видання Slon.ru закрило частину матеріалів за платним доступом (paywall) і запровадило річну та місячну передплату. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив генеральний директор видання Максим Кашулінський.

 

У червні російський журналіст та колишній головний редактор сайту Forbes.ua Леонід Бершидський, який працював над запуском онлайн-версії журналу «Forbes Украина», емігрував з Росії до Німеччини.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY