detector.media
21.10.2014 19:13
Прокат українсько-російського фільму «Незламна» планується в Україні на початку квітня 2015-го
Прокат українсько-російського фільму «Незламна» планується в Україні на початку квітня 2015-го

Прокат художнього фільму спільного виробництва України та Росії «Незламна» планується в Україні на початку квітня 2015 року. Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» розповів генеральний продюсер Film.ua Group Віктор Мирський.

 

За його словами, також нині тривають переговори з американським мейджором Fox, і продюсери розраховують на широкий прокат картини, в тому числі в Росії.

 

Нагадаємо, «Незламна» - психологічний байопік про відомого снайпера часів Другої світової війни Людмилу Павліченко. Робоча назва проекту була «Битва за Севастополь». Фільм знімають українська студія «Кінороб» і російська студія «Новые люди» за участі каналу «Україна» і групи компаній Film.ua). Зйомки картини розпочалися у 2012-му й завершилися в середині червня цього року. Бюджет фільму складає 5 млн доларів (70% - Україна, 30%- Росія).

 

Віктор Мирський розповів детальніше про участь Film.ua у цьому українсько-російському проекті: «Першопочатково передбачалося, що група (Film.ua. - ТК) допоможе проекту з дистрибуцією та візьме на себе роботу з постпродакшну. На жаль, з низки об'єктивних причин Держкіно поки не виконало в повному обсязі своїх зобов'язань по цій картині. Але вже пророблено такий обсяг роботи, що зараз просто кинути зроблене здається нам категорично неможливим. Тому ми прийняли рішення допомогти і самому проекту, і певною мірою допомогти країні, яка поки не готова виконати свої зобов'язання. Ви ж знаєте, що цей фільм - копродукція з Росією. І російські колеги свої зобов'язання виконали. У цій ситуації, на мою думку, зганьбитися не можна. Це вже питання принципу. Тож можна сказати, що в цій історії ми пішли на принцип».

 

Режисер «Незламної» - Сергій Мокрицький, продюсером виступив Єгор Олесов. У головних ролях задіяні Юлія Пересільд («Край», «П'ять наречених», «Параджанов») та Євген Циганов («Діти Арбату», «Пітер FM», «Відлига»).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY