detector.media
21.10.2014 17:16
Започаткований в Латвії російськомовний сайт новин «Медуза» вже заблокував Казахстан
Започаткований в Латвії російськомовний сайт новин «Медуза» вже заблокував Казахстан

Новостворене російськомовне інтернет-видання «Медуза», редакція якого працює  у Латвії,  вже заблокували в Казахстані. Повідомлення про це з'явилося в соціальних мережах ресурсу, пише російське інтернет-видання «Журдом».

 

«На другий день роботи сайт "Медузы" заблокували в Казахстані. Читайте нас через додатки для iOS і Android. Там все відкривається», - зазначає редакція у соціальній мережі Facebook.

 

Видавець сайту Ілля Красильщик повідомив, що причиною блокування у редакції вважають матеріал спецкора «Медузы» Іллі Азара «Усть-Каменогорська народна республіка. Чи чекають росіяни в Казахстані «ввічливих людей»?», який був опублікований на сайті вчора, 20 жовтня.

«Блокування, як ви могли помітити, досить оперативно сталася. Увечері з'явився текст, вранці вже всюди закрили. Чи були офіційні листи (з Казахстану - ред.) - зараз дізнаємося у хостингу, поки сказати не можемо», - цитує видавця проекту Іллю Красильщика сайт vlast.kz.

 

Нагадаємо, 20 жовтня розпочав роботу російськомовний новинний сайт редакція якого розташована  у Ризі (Латвія). Сайт став новим проектом колишньої команди російського видання новин «Лента.ру» на чолі з Галиною Тимченко, яка виступила засновником «Медузы» і наразі обіймає посаду головного редактора.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY