detector.media
14.10.2014 20:46
«Інтер» у день виборів покаже документальну стрічку про звільнення України від нацистів
«Інтер» у день виборів покаже документальну стрічку про звільнення України від нацистів

У день парламентських виборів, 26 жовтня, на телеканалі «Інтер» відбудеться прем'єра документального фільму власного виробництва «Звільнення», присвяченого 70-річчю звільнення України від німецько-фашистських загарбників. Стрічка вийде в неділю зранку, о 10:50. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У фільмі оповідається історія звільнення України від військ фашистської Німеччини в 1942-1943 роках на основі розповідей як учасників боїв, так і мирних жителів, які перебували в окупації. У фільмі буде використано художній прийом реконструкції події, а також матеріали Центрального державного кінофотофоноархіву України ім. Г. С. Пшеничного.

 

У реконструкціях актори гратимуть героїв у їхній молодості. Причому, відео реконструкції будуть стилізовані під архівні кадри і вплетені в хроніку. «Таким чином, сам архів не буде відриватися від драматичних розповідей героїв», - анонсують у прес-службі.

 

Фільм зняв продакшн групи «Інтер» - «07 продакшн». Автор сценарію - Михайло Колесніков, режисер - Олексій Лябах.

 

Раніше на каналі планували показати стрічку 28 жовтня.

 

Нагадаємо, що також восени «Інтер» планує показати ще два історичні документальні фільми - «Стіна» про падіння Берлінської стіни (9 листопада) та «Столітня війна. Справа Принципа» про Першу світову війну (11 листопада).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY