detector.media
14.10.2014 13:36
Тіна Кароль залишиться тренером шоу «Голос. Діти» і в другому сезоні
Тіна Кароль залишиться тренером шоу «Голос. Діти» і в другому сезоні

Співачка Тіна Кароль залишиться зірковим наставником другого сезону вокального проекту «Голос. Діти» на каналі «1+1». Про це було оголошено в ранковому ефірі «Сніданку з 1+1» 14 жовтня.

 

У новому сезоні тренер планує застосувати особливий підхід до вибору репертуару для вокалістів своєї команди: «Цього сезону ми з дітками будемо оname="_GoBack">бирати теми для кожної програми, а також не забудемо про дитячі пісні. Дуже важливо, щоб репертуар підходив маленьким артистам. Хочеться допомогти кожному знайти свою індивідуальність, свій стиль. Я мрію знайти учасників не просто з сильним голосом, але і тих, які вже бачать творчість сенсом свого життя».

 

Ім'я другого тренера з трьох буде оголошено у студії «Сніданку з 1+1» уже наприкінці цього тижня.

 

У першому сезоні шоу «Голос. Діти» тренерами разом з Тіною Кароль були Олег Скрипка і Світлана Лобода.

 

Нагадаємо, що шоу «Голос. Діти» - це адаптація голландського формату The Voice Kids компанії Talpa. За правилами проекту, з маленькими учасниками працюють три зіркові наставники. Тренери формують свої команди під час сліпих прослухувань: вони сидять спиною до сцени та обирають учасників, орієнтуючись лише на вокальні дані.

 

Нещодавно проект «Голос. Діти» завершив етап попередніх картингів другого сезону. Ведучими другого сезону стали Юрій Горбунов і Катерина Осадча.

 

Перший сезон шоу «Голос. Діти» виходив на «1+1» з листопада 2012-го по січень 2013 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY