detector.media
10.10.2014 16:03
На каналі НТН стартує тревел-шоу «Поїхали!» виробництва «Інтера»
На каналі НТН стартує тревел-шоу «Поїхали!» виробництва «Інтера»

25 жовтня о 14.00 на телеканалі НТН вийде прем'єрний випуск екстремального тревел-шоу «Поїхали!». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Шоу «Поїхали!» виходитиме на НТН щосуботи.

 

«Кожна серія - нова країна, дивовижне місто, захоплюючий спортивний екстрим. Окрім задоволення мандрівника, глядач також отримає захоплюючі екстрим-враження змагань з мотофристайлу, авіаслалому, брейкдансу, ВМХ (трюки на велосипедах) і багато чого іншому. Ведучий проекту Дмитро Казанцев вперше політає на спортивному літаку, зробить трюки на мотоциклі і велосипеді, навчиться танцювати брейкданс і зловить хвилю на дошці для серфінгу прямо посеред парку в Мюнхені», - анонсує прес-служба НТН.

 

Ведучий нового шоу - Дмитро Казанцев

 

Ведучим програми став Дмитро Казанцев. Виробництвом проекту займався продакшн телеканалу «Інтер».

 

Заплановано до показу вісім випусків програми «Поїхали!» по 30 хвилин кожна. Зйомки проекту відбувалися у восьми європейських країнах - Німеччині, Польщі, Португалії, Хорватії, Іспанії, Греції, Болгарії та Італії.

 

Нагадаємо, два тревел-шоу нещодавно запустив також Перший національний - з 4 жовтня на каналі виходить програма  «Нотатки на глобусі» про екзотичні країни.  7 вересня на Першому стартувало тревел-шоу «Подорожуй Першим» про вітчизняний туризм.

 

Раніше повідомлялося, що Новий канал готує оновлене тревел-шоу «1000 жіночих бажань»

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY