detector.media
08.10.2014 16:52
Герман Кудинов з Луганська очолив видавничий дім УМХ замість Тетяни Єфименко
Герман Кудинов з Луганська очолив видавничий дім УМХ замість Тетяни Єфименко

Видавничий дім «Українського медіахолдингу» Сергія Курченка - UMH Publishing - очолив гендиректор луганської телекомпанії ЛКТ Герман Кудинов. Цю інформацію інтернет-видання «Медіаняня» «Детектор медіа» підтвердив особисто пан Кудинов.

 

За його словами, із сьогоднішнього дня, 8 жовтня, він працює в УМХ. «Поки що - генеральним директором видавничого дому. Покажу результат - тоді подивимося», - повідомив пан Кудинов.

 

Очолити видавничий дім УМХ пана Кудинова запросила нещодавно призначена головою наглядової ради холдингу Олена Бондаренко, народний депутат кількох скликань від Партії регіонів.

 

«Моє завдання одне - адміністрування і заробіток грошей. Я ніколи не втручався у творчу діяльність, у журналістську діяльність. Це суто менеджерська робота, керування великою кількістю працівників і заробіток грошей», - розповів пан Кудинов про поставлені перед ним завдання.

 

Дотепер Герман Кудинов працював генеральним директором обласного об'єднання «Луганське кабельне телебачення» (луганський телеканал і провайдер ЛКТ). Він також є співвласником луганського кабельного оператора «Майбутні комунікації» і депутатом Луганської обласної ради від Партії регіонів.

 

В УМХ Герман Кудінов замінив Тетяну Єфименко, яка багато років керувала видавничим бізнесом УМХ і залишалася працювати в холдингу навіть після його продажу Борисом Ложкіним Сергію Курченку. Також пані Єфименко керувала діловим сегментом UMH після звільнення Надії Шаломової - дружини Бориса Ложкіна.

 

Тетяна Єфименко, до якої «Детектор медіа» звернулася по коментар, попросила зателефонувати пізніше.

 

Нагадаємо, з 26 вересня головою наглядової ради УМХ стала народний депутат від Партії регіонів, перший заступник голови Комітету з питань свободи слова та інформації Олена Бондаренко. На цій посаді вона замінила Юрія Ровенського, який залишив УМХ в липні. Вона згідно з вимогами законодавства складе повноваження депутата Верховної Ради України.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY