detector.media
08.10.2014 11:15
УМХ підтвердив призначення Ярослави Рожок головредом порталу Тochka.net
УМХ підтвердив призначення Ярослави Рожок головредом порталу Тochka.net

Прес-служба «Українського медіа холдингу» (УМХ) підтвердило «Детектор медіа» інформацію про призначення Ярослави Рожок на посаду головного редактора інтернет-порталу Тochka.net. Згідно з повідомленням, пані Рожок заступила на нову посаду 3 жовтня цього року.

 

«На цій позиції вона змінила Ольгу Кліпкову, яка вирішила залишити холдинг. Ярослава працює з проектом Tochka.net з 2010 року, її остання позиція -  редактор розділу про зірок Glamurchik. Ярослава має багатий журналістський досвід, в тому числі у жіночому сегменті, а також успішний досвід управління редакцією розділу», - зазначили в прес-службі УМХ.

 

Сама Ярослава Рожок повідомила про свою нову посаду 3 жовтня на сторінці в Facebook.

 

Нагадаємо, у березні цього року керівництво «Українського медіа холдингу» (УМХ) об'єднало інформаційно-розважальний сайт bigmir.net і жіночий портал Тochka.net. Головним редактором обох видань стала Ольга Кліпкова, яка раніше займала посаду головреда і керівника сайту Тochka.net.

 

26 вересня головою наглядової ради медіахолдингу УМХ було призначено народного депутата від Партії регіонів, першого заступника голови Комітету з питань свободи слова та інформації Олену Бондаренко. Невдовзі після цього Ольга Кліпкова пішла з посади головного редактора сайтів bigmir.net і Тochka.net.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY