detector.media
02.10.2014 18:24
«Еспресо TV» покаже новий документальний проект «Жіноча сотня»
«Еспресо TV» покаже новий документальний проект «Жіноча сотня»

У суботу, 4 жовтня, в ефірі телеканалу «Еспресо TV» вийде новий документальний фільм власного виробництва «Жіноча сотня». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила програмний директор телеканалу та автор проекту Марія Гурська.

 

Прем'єра фільму відбудеться в суботу, 4 жовтня, о 19.00, повторний показ заплановано на неділю, 5 жовтня, о 23.00.

 

«Проект вийшов багатостраждальним (монтували два місяці - на телебаченні, що живе в режимі прямого ефіру 24 години на добу, таке трапляється). Та я дуже пишаюся нашою роботою - історії, які розкриватимуться у цій - і дай Боже, в наступних програмах, - це жива хроніка боротьби добра зі злом у нашій країні. Це історії жінок, які кинули виклик недолі, що прийшла в їхній дім у вигляді терористів, війни або політичних інтриг, в яких люди використовуються, як маріонетки», - описала свій новий проект пані Гурська.

 

На думку Марії Гурської, героїні програми - дружини, матері, наречені та сестри, в нинішній непростий час спростовують уявлення суспільства про слабку стать. «Кожна героїня - боєць - від справжньої боротьби на полі бою до змагання за життя своїх рідних, за свободу, справедливість та право жити в європейській країні», - зазначає автор проекту пані Гурська.

 

 

Нагадаємо, телеканал «Еспресо.TV» готує також програму в жанрі політичної сатири та оновить «Підсумки з Миколою Вереснем».

 

«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY