detector.media
30.09.2014 19:01
Сайт «Центр журналістських розслідувань» втретє за місяць зазнав потужних DDos-атак
Сайт «Центр журналістських розслідувань» втретє за місяць зазнав потужних DDos-атак

Редакція інформагентства «Центр журналістських розслідувань»  у Сімферополі (Крим) повідомляє, що сайт втретє за вересень піддається потужним DDos-атакам. Наразі ресурс тимчасово недоступний, повідомляється на сторінці Центру в Facebook.

 

Ресурс зазначає, що наразі команда технічної підтримки «Центру журналістських розслідувань» працює над усуненням неполадок. До моменту відновлення роботи сайту новини будуть розсилатися електронною поштою і виставлятимуться на сторінці в Facebook.

 

Нагадаємо, 2 вересня було зламано редакційну пошту «Центр журналістських розслідувань». 5 вересня на сайт інформагентства було здійснено потужні DDos-атаки. Тоді хостер був змушений тимчасово відключити сервер, розташований в Німеччині, і ресурс був недоступний декілька днів. 15 вересня DDos-атаки на «Центр журналістських розслідувань» повторилися.

 

Також співробітників інформагентства викликали для бесід в ФСБ і прокуратуру. «Кореспондент Євген Гаркуша був викликаний для «профілактичної бесіди» в Ялтинський відділ ФСБ, головний редактор видання Валентина Самар - в прокуратуру Сімферополя», - зазначали в Центрі.

 

Нагадаємо, 8 вересня, російські правоохоронці провели обшук помешкання проукраїнської кримської активістки, блогера Єлизавети Богуцької і затримали її для допиту. Після звільнення пані Богуцька виїхала з Криму.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY