detector.media
24.09.2014 18:51
Телеканал «1+1» готує нове реаліті-мейковер «Битва салонів» - оголошено кастинг
Телеканал «1+1» готує нове реаліті-мейковер «Битва салонів» - оголошено кастинг

Телеканал «1+1» запрошує власників або працівників у сфері краси взяти участь в кастингу нового розважального реаліті-шоу з елементами перевтілення. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

 

«Битва салонів» - це змагання центрів краси з професійності майстрів, оригінальності послуг та адекватності цін. Ми розшукуємо власників або працівників салонів краси, SPA-центрів, салонів завивок, барбершопів, манікюрних, масажних кабінетів чи інших студій із догляду за тілом, аби вибрати найдостойніших», - йдеться в повідомленні на сайті.

 

Взяти участь може будь-яка установа у сфері краси. «Неважливо, чи це один із фешенебельних салонів столиці, чи звичайна перукарня у маленькому містечку», - зазначають на сайті.

 

За концепцією програми, три представники закладів краси будуть особисто випробовувати послуги, які надає фірма-конкурент. «Учасники можуть замовити будь-що: від нарощування вій до епіляції на грудях у чоловіків, від запаювання кінчиків волосся вогнем до видалення бородавок. Наприкінці дня відвідувачі пишуть свої враження про сервіс та оцінюють послугу в грошовому еквіваленті», - анонсують на сайті «1+1».

 

Щоб взяти участь у кастингу до нового шоу, потрібно заповнити анкету. Телефон для довідок: 098-694-30-45.

 

Нагадаємо, телеканал «1+1» оголосив кастинги п'ятого сезону вокального талант-шоу «Голос країни» та другого сезону «Голос.Діти».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY