detector.media
23.09.2014 15:49
Звільнений з-під варти луганський депутат Арсен Клінчаєв побив журналістку ТВі (ВІДЕО)
Звільнений з-під варти луганський депутат Арсен Клінчаєв  побив журналістку ТВі (ВІДЕО)

Вчора, 22 вересня, на зупинці громадського транспорту в Печерському районі Києва депутат Луганської облради Арсен Клінчаєв вдарив журналістку телеканалу ТВі Аллу Чиж. Про це повідомляє ТВі в своєму сюжеті.

 

У сюжеті телеканалу використано відео, яке журналістці вдалося записати під час інциденту. На ньому видно, як депутат замахується на неї.

 

«Арсен Клінчаєв - депутат Луганської облради, відомий організацією мітингів під російським триколором. Зараз він перебрався до столиці. На питання журналістки, чому він у Києві, а не в Росії, Клінчаєв дав досить неоднозначну відповідь», - йдеться в сюжеті ТВі.

 

Ведучий ТВі нагадав, що у березні Шевченківський районний суд Києва заарештував Арсена Клінчаєва. Його звинуватили у сепартизмі, але незабаром відпустили під підписку про невиїзд. Арсен Клінчаєв був одним з тих, хто керував захопленням Луганської облдержадміністрації і вимагав у губернатора Луганщини підписати заяву про відставку. У червні СБУ заявляла, що справу пана Клінчаєва найближчим часом буде передано до суду.

 

«Ранок починався спокійно. Гарячий душ, чашка міцного чаю і навіть експрес-зарядка. А далі я вийшла на вулицю та побилась з Арсеном Клінчаєвим. На жаль, він постраждан хіба що морально, а в мене синець на руці», - написала на своїй сторінці у Facebook Алла Чиж.

 

 

Нагадаємо, крім того учора, 23 вересня, побили кореспондентку каналу «112 Україна» Наталію Бабій під час висвітлення нею конфлікту довкола приміщення Інституту світової економіки й міжнародних відносин у Києві.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY