detector.media
23.09.2014 14:10
Терористи у Луганську планують об’єднати захоплені телеканали в медіахолдинг «ЛНР»
Терористи у Луганську планують об’єднати захоплені телеканали в медіахолдинг «ЛНР»

Терористи планують об'єднати три захоплені луганські телеканали в медіахолдинг так званої «ЛНР», а зі співробітниками розраховуються продуктовими наборами. Про це кореспонденту луганського інтернет-видання «Інформатор» informator.lg.ua повідомив один з телевізійників.

 

«Колишня "Ірта" спеціалізуватиметься на міських новинах, захоплений "ЛОТ" - на подіях області та "ЛКТ" - на розважальних програмах. Примітно, що зарплати працівники «холдингу» не отримують. Поки що, за словами співробітника, з ними розраховуються продуктовими наборами», - йдеться в повідомленні informator.lg.ua.

 

Варто зазначити, що телекомпанії «Ірта» та «ЛКТ» є приватними, телеканал «ЛОТ» належить державній Луганській ОДТРК.

 

У повідомленні зазначається також, що про створення медіахолдингу в «ЛНР» на базі захоплених ЗМІ говорив колишній «народний губернатор» Валерій Болотов у травні.

 

Наприкінці серпня «Детектор медіа» повідомляла, що луганський телеканал «Ірта», який наприкінці травня вимкнули терористи через проукраїнську позицію, відновлює роботу з міста Сєвєродонецька (Луганська область).

 

Нагадаємо, проект informator.lg.ua стартував всередині травня. У виданні працюють луганські журналісти, які були змушені залишити рідні міста у зв'язку з нападами і погрозами, але не змінили своєї місії доносити повну інформацію про ситуацію в регіоні. «Інформатор» публікує новини про поточну ситуацію на Луганщині, зниклих та викрадених людей. У серпні сайт зазнав потужної DDoS-атаки.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY