detector.media
23.09.2014 12:24
В «Укрінформі» почалась евакуація через повідомлення про замінування (ОНОВЛЕНО)
В «Укрінформі» почалась евакуація через повідомлення про замінування (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні, 23 вересня, станом на 12.00 почалась евакуація співробітників інформаційного агентства «Укрінформ» у Києві. Про це агентство повідомляє на своєму сайті.

 

«"Укрінформ" евакуйовують», - йдеться у короткому повідомленні на сайті інформагентства, що з'явилось о 12.02.

 

Як повідомив у коментарі «Детектор медіа» директор «Укрінформу» Олександр Харченко, міліція почала евакуацію співробітників інформагентства через повідомлення про замінування.

 

«Я був відсутній в офісі на цей момент, але, як розповіли колеги, нам надійшло повідомлення з міліції про замінування. Прийшли працівники міліції, попросили всіх наших співробітників евакуюватися, і всі наші тепер десь поруч з офісом чекають, поки фахівці обстежать приміщення. Бачите, тепер і до нас добралися», - сказав Олександр Харченко.

 

Пізніше на сайті інформагентства було опубліковане повідомлення, що о 10.59 на лінію 102 надійшов анонімний дзвінок із таксофона про замінування агентства і готелю «Україна». Усі співробітники інформагентства евакуйовані, в приміщенні працює міліція, чекають прибуття кінологів.

 

Поки що новини на сайті агентства не оновлюються.

 

Нагадаємо, за період липня-вересня цього року повідомлення, що у будівлях заводу «Ленінська кузня» у Києві, де розташований офіс 5-го каналу, нібито закладено вибухівку, надходили до міліції та працівників телеканалу одиннадцять разів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY