detector.media
22.09.2014 13:38
«1+1 продакшн» знімає два фестивальні фільми для прокату – продюсер Олена Васильєва
«1+1 продакшн» знімає два фестивальні фільми для прокату – продюсер Олена Васильєва

Внутрішній продакшн групи каналів «1+1 медіа» готує два фестивальні проекти для прокату - фільми «Пісня пісень» та «Герой мого часу». Про це головний продюсер фільмів і серіалів «1+1 медіа» Олена Васильєва повідомила в інтерв'ю виданню «МедіаБізнес»

 

«У нас зараз готуються два проекти прокатного кіно: один ми вже дозняли, другий - у запуску. Дві цікаві фестивальні історії. Ми за них узялися, бо вони нам близькі ідеологічно, важливі з художньої точки зору, ми в них віримо в плані культурної місії», - розповіла продюсер.


Першою фільмом «Пісня пісень», про який розповіла продюсер, є авторський проект німецько-українського режисера Єви Нейман, яка минулого року отримала головний приз на фестивалі в Карлових Варах за свою дебютну картину «Будинок з башточкою» виробництва каналу «1+1». «Це "Пісня пісень" за мотивами оповідань Шолом-Алейхема, вона (Єва Нейман. - ТК) сама писала сценарій-адаптацію», - повідомила Олена Васильєва.

 

Продюсер розповіла, що другим проектом є «Герой мого часу» українського режисера Антоніни Ноябрьової, і він розповідатиме «про сучасного українського героя з втраченого покоління».

 

Нагадаємо, в 2012 році стрічка «Будинок з башточкою» виробництва «1+1» здобула гран-прі на кінофестивалі у Таллінні та була відібрана на Лондонський кінофестиваль. В 2013 році фільм та представлений на кіноринку 66-го Каннського кінофестивалю та вийшов у прокат у Франції.

 

Стрічка «День незалежності» Антоніни Ноябрьової стала переможцем національного конкурсу МКФ «Молодість» в 2012 році та увійшла до збірки короткометражок «Українська нова хвиля», яка минулого року була в українському кінопрокаті.

 

«Детектор медіа»

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY