detector.media
17.09.2014 14:43
«1+1» зняв пілоти мелодрами та медичної драми і готує зйомки політичної комедії «Кандидат»
«1+1» зняв пілоти мелодрами та медичної драми і готує зйомки політичної комедії «Кандидат»

Канал «1 + 1» планує почати зйомки пілота політичної комедії «Кандидат», де в головній ролі кандидата в президенти знявся шоумен Антон Лірник. Про це повідомляє видання «МедіаБізнес» з посиланням на головного продюсера фільмів і серіалів каналу Олену Васильєву.

 

Вона також повідомила про інші пілоти, які вже відзняті «1+1 продакшн». «Навесні "1+1 продакшн" вже зняв пілоти мелодраматичної історії "Хазяйка" та 60-серійної медичної драми "Центральна клінічна". Зараз готуємося до зйомок цих проектів», - розповіла Олена Васильєва.

 

«Хазяйка» - це адаптація латиноамериканської теленовели La Patrona виробництва Telemundo. Як раніше писала ТК, медична драма - це адаптація новозеландського серіалу Shortland Street.

 

У планах каналу «1+1» включені також два проекти-байопіки про видатних українців - Валерія Лобановського і Миколу Амосова.  «Це дійсно ніша, поки ще не було таких серіалів - російські були про якихось радянських особистостей, але це не те ... Хотілося б показати їх в локальному контексті, а не в контексті радянської спільної історії. Показати, як ці люди сформувалися тут, як взаємодіяли з режимом. Поговорити в якомусь сенсі про національну ідентичність, про час», - сказала Олена Васильєва.

 

Олена Васильєва також торкнулась складної теми відмови від російських фільмів та серіалів. За її словами, заміна російського продукту на українському телеканалі - це не короткострокова задача. «Наступного року, мабуть, ринку буде складно це зробити. Але замінити його, скажімо, за два роки нам представляється реальним. У 2016 році наша група могла б вийти на необхідні потужності ...», - заявила головний продюсер.

 

Влітку ТК повдіомляла, що телеканал «1+1» розпочав роботу над п'ятьма новими українськими серіалами власного виробництва, серед яких - медична драма за новозеландським форматом і мелодрама з робочою назвою «Хазяйка». У тому числі «1+1 продакшн» знімає україномовний комедійний серіал «Московський родич», раніше анонсований як «Останній москаль». Його режисером став Семен Горов.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY