detector.media
13.09.2014 11:06
Конкурс щодо заміщення посади голови Центру Довженка призупинено – Козленко
Конкурс щодо заміщення посади голови Центру Довженка призупинено – Козленко

Конкурс на заміщення посади голови Центру Довженка призупинено через суд. Про це повідомив один з претендентів на цю посаду заступник генерального директора Центру Іван Козленко під час дискусії «Українське кіно: стратегія на майбутнє» 12 вересня.

 

«Зараз суд доводить, що конкурс оголосили і проводили незаконно, бо посада голови Центру не є вакантною», - сказав пан Козленко.

 

Наразі керівником Центру Довженка є Вікторія Федорчук. За словами Івана Козленка, щодо подальших перспектив він налаштований песимістично: «Конкурс призупинено і буде проводитися заново. Особисто в мене вже є бажання піти з Центру. Мені вже байдуже хто буде очолювати Центр».

 

«Детектор медіа» звернулася до Міністерства культури по коментар щодо цієї ситуації та чекає на відповідь.

 

Нагадаємо, ще у березні колектив державного підприємства «Національний центр Олександра Довженка» звернувся з вимогою провести відкритий конкурс на посаду голови Центру. 27 червня Міністерство культури України оголосило конкурс. 7 серпня експертна комісія розглянула 4 заявки претендентів на посаду гендиректора Національного центру Олександра Довженка, які надійшли до Міністерства культури. Після голосування членами експертної комісії до конкурсу було допущено: Світлану Коробіну та Івана Козленка. На початку вересня комісія мала заслухати бізнес-плани обох претендентів та рекомендувати одного з них Міністру культури на посаду голови Центру Довженка.

 

Олеся Анастасьєва для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY