detector.media
12.09.2014 16:31
На Першому національному стартував міжпрограмний проект «Одна людина – Україна» про життя після війни
На Першому національному стартував міжпрограмний проект «Одна людина – Україна» про життя після війни

Цього тижня в ефірі Першого національного стартував проект «Одна людина - Україна», де кожен може розповісти про те, що робитиме, коли закінчиться війна. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Проект "Одна людина - Україна" - це низка хвилинних відеороликів, де прості українці діляться тим, як любитимуть, народжуватимуть, виховуватимуть, будуватимуть, навчатимуться, подорожуватимуть і багато чого іншого - після війни, після перемоги. За задумом, такі розповіді мають неодмінно надихнути всіх співвітчизників позитивом і підняти їхній моральний дух», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

Щоб взяти участь у проекті, потрібно за допомогою будь-якої наявної техніки (телефон, фотоапарат, камера) записати власне відео звернення та завантажити його на інтернет-сторінку проекту http://odna-ludyna.com.ua/uk. За цією ж адресою можна прочитати подробиці акції та подивитися перші відеоролики.

 

«Світ вже знає, що ми вміємо вмирати за Україну. Але він повинен знати і те, що ми збираємось за Україну - жити!», - прокоментував цю ініціативу генеральний директор Національної телекомпанії  України Зураб Аласанія.

 

Нагадаємо, на телеканалі також нещодавно стартував проект журналіста Мустафи Найєма Nayem Time та тревел-шоу «Подорожуй Першим!».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY