detector.media
12.09.2014 15:45
Режисер «Вавилон’13» Крістіан Жерегі, що пішов добровольцем до АТО, готує цикл фільмів для «1+1» (ОНОВЛЕНО)
Режисер «Вавилон’13» Крістіан Жерегі, що пішов добровольцем до АТО, готує цикл фільмів для «1+1» (ОНОВЛЕНО)

Один із режисерів об'єднання «Вавилон'13» Крістіан Жерегі, який пішов добровольцем для захисту України в зону АТО, знімає цикл фільмів про війну на сході України «Край Землі: Зона АТО». Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 

Проект наприкінці вересня покаже телеканал «1+1», повідомляє режисер. Уже другий місяць я знімаю цикл коротких фільмів, який називається "Край Землі: Зона АТО". Тому що там - наче північний полюс. Звідти, здається, Київ - ніби на іншому кінці землі. А покручений шлагбаум зі знаком "СТОП - Контроль" - ніби океан, який потрібно ще перетнути... У цих фільмах немає політики. Немає героїзму. В них всі - герої. Кожен по-своєму. Їх історії. Історії тих, хто на фронті. На передовій. На краю землі. Сьогодні кількох героїв моїх сюжетів вже немає в живих. Але кіно з ними вийде на екрані», - написав кінорежисер.

 

Саундтреком до фільму стала пісня одного з фіналістів проекту «Голос країни» на каналі «1+1» (перший  сезон) Арсена Мірзояна з однойменною назвою («Край землі»).

 

На  запит «Детектор медіа» на каналі «1+1» повідомили, що показ циклу поки що не запланований.

 

Крім відео режисер Кристіан Жерегі готував з зони АТО репортажі «Чисте небо», «Донбаська весна. Розлучення по-українськи» та «Добровольці. Жити для інших» для інтернет-видання «Українська правда. Життя».

 

Нагадаємо, у квітні телеканал «1+1» показав спільний проект «1+1 продакшн» і творчого об'єднання «Вавилон'13» - фільми про революційні події на Майдані «Зима, що нас змінила», «Перша смерть», «Коктейлі Грушевського» та інші стрічки творчого об'єднання.

 

Фото з Facebook-сторінки Крістіана Жерегі

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY