detector.media
05.09.2014 18:51
Кабмін підтвердив, що Тетяну Чорновол звільнили з посади Уповноваженого з питань антикорупційної політики
Кабмін підтвердив, що Тетяну Чорновол звільнили з посади Уповноваженого з питань антикорупційної політики

Кабінет міністрів України звільнив Тетяну Чорновол з посади Урядового уповноваженого Кабміну з питань антикорупційної політики. Про це повідомляє «Обозреватель» з посиланням на прес-службу Кабміну.


У Розпорядженні уряду № 807-р від 3 вересня повідомляється, що у зв'язку з переведенням на іншу роботу звільнити Чорновол Тетяну з посади Урядового уповноваженого з питань антикорупційної політики.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», кореспондент польського телеканалу TVN24 Войцех Бояновський у своєму Twitter опублікував сьогодні, 5 вересня, фото Тетяни Чорновол в зоні АТО під Маріуполем. «Тетяна Чорновол, побита під час Майдану, яка потім була в уряді, зараз б'ється в Маріуполі із батальйоном "Азов"», - написав журналіст і опублікував фото Тетяни Чорновол з місця подій.

 

Нагадаємо, 4 вересня у Міністерстві внутрішніх справ підтвердили розповсюджену у ЗМІ інформацію,  що журналістка та громадський діяч Тетяна Чорновол стала штатним радником міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

 

18 серпня Тетяна Чорновол, яка з 5 березня обіймала посаду Урядового уповноваженого Кабміну з питань антикорупційної політики, заявила, що звільняється з посади.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY