detector.media
03.09.2014 18:15
«Інтер» продовжує зйомки документального проекту «Кіно завдовжки в життя»
«Інтер» продовжує зйомки документального проекту «Кіно завдовжки в життя»

«07 Продакшн» телеканалу «Інтер» працює над створенням фільму-портрету «Кіно завдовжки в життя» про історію країни через долі конкретних звичайних людей. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Зйомки проекту почалися у 2006 році. «Герої - це жителі двох звичайних українських сіл. Одне - на сході країни, в Луганській області на кордоні з Росією. Інше - на заході, в Чернівецькій області, недалеко від кордону з Румунією. Наймолодшим і старшим героям проекту автори фільму задавали схожі питання. Про політику не говорилося, але глядачеві відразу стає зрозуміло, коли знімалися епізоди», - повідомляє прес-служба.

 

Телеканал акцентує, що саме зараз, коли в країні відбуваються кардинальні зміни, важливо, «як складаються долі наших героїв в цю епоху змін - що стало з ними і що стало з країною?».

 

Історії звичайних людей краще за будь-який підручник історії ілюструють життя, зазначають в прес-службі.


Автором сценарію фільму стала Наталія Ковальова, а режисерами - Софія Чемерис та Володимир Ніколаєць.

 

Дата виходу фільму в ефір «Інтера» поки не повідомляється.

 

Нагадаємо, восени телеканал покаже три проекти  історичної документалістики - «Звільнення», «Стіна» та «Столітня війна. Справа Принципа», а також документальний проект про штучне запліднення «Щастя з пробірки».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY