detector.media
03.09.2014 16:01
У «Ранку з "Інтером"» в новому сезоні стартують три нові рубрики
У «Ранку з "Інтером"»  в новому сезоні стартують три нові рубрики

У новому сезоні в ранковому шоу телеканалу «Інтер» з'являться три нові рубрики - «Близький схід», «Наш Київ!» та «Україна вражає». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

У рубриці «Близький Схід» «Ранку з "Інтером"» розповідатимуться драматичні історії переселенців, які змушені були залишити рідні місця та переселитись в інші регіони України. Їхнє життя кардинально змінилися: хтось втратив близьких, хтось вже не зможе займатися колишньою професійною діяльністю чи залишився без бізнесу. «Це все - трагедії, окремі випадки, які на тлі триваючих бойових дій деколи не так помітні. Кожен українець має право на мир і нормальне життя. Життя людини - це найвища цінність, яка повинна бути в основі будь-яких процесів, що відбуваються в суспільстві. Сенс показати тих мирних людей, які про війну і біду знають не з чуток», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

Рубрику «Наш Київ!» склав цикл авторських сюжетів, присвячених столиці. Кожен сюжет проекту - певного роду екскурсія Києвом. У рубриці розповідатиметься про знаменитих жителів міста - письменників, акторів, учених. «Також «головним героєм» може стати будинок, вулиця, замок з цікавою історією. Ми розповідаємо про історичні факти і містичні події. У цих документальних оповіданнях неповторний дух і дивовижна атмосфера улюбленого міста», - зазначають у прес-службі.

 

Журналісти рубрики «Україна вражає» відвідають безліч місць в Україні, які вражають своїми традиціями, природою та архітектурою. «Приміром, визнаєте, що найбільша пустеля в Європі знаходиться в Херсонській області? Крім «української Сахари» у нас щеє свій Стоунхендж в Житомирській області, свій «Версаль» у Волинській області, та багато інших цікавих місць», - повідомляє телеканал «Інтер».

 

Нагадаємо, 29 серпня ведуча ранкової програми «Ранок з "Інтером"» Ганна Гомонай у прямому ефірі попрощалася з глядачами. Вона розповіла «Детектор медіа», що звільнилася через те, що не згодна працювати разом з телеведучою Анастасією Даугуле, яку було занесено на Дошку журналістської ганьби.

 

За кілька днів новинний продакшн телеканалу «Інтер» НІС запропонував  Ганні Гомонай повернутися до команди новин і вона погодилася.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY