detector.media
02.09.2014 19:25
Сергій Лещенко видає нову книгу «Межигірський синдром. Діагноз владі Віктора Януковича»
Сергій Лещенко видає нову книгу «Межигірський синдром. Діагноз владі Віктора Януковича»

Відомий журналіст інтернет-видання «Українська правда» Сергій Лещенко випускає нову книгу - «Межигірський синдром. Діагноз владі Віктора Януковича». Про це стало відомо з Facebook-сторінки видавництва, у якому виходить книга - «Брайт Стар Паблішинг». Інформацію «Детектор медіа» підтвердив і сам Сергій Лещенко.

 

Книгу буде презентовано 12 вересня на 21-му Форумі видавців у Львові.

 

Над виданням Сергій Лещенко працював протягом останніх кількох місяців. До неї увійшли не тільки його матеріали для «Української правди», а й багато ексклюзивної інформації, яка ще не була відома громадськості.

 

«Ця книга - це свого роду підведення риски під історією про попередню українську владу. Зручно буде мати всю цю інформацію в друкованому вигляді. До книги увійшов великий обсяг моїх робіт - уже опублікованих на «Українській правді» матеріалів і нового контенту, які співвідносяться приблизно 50 на 50. У книзі, зокрема, вперше публікується велика кількість документів, знайдених у "Межигір'ї". Я вперше надаю докази того, що відчуження "Межигір'я" відбувалося в змові з президентом Віктором Ющенком. Сподіваюся, книга здасться цікавою», - розповів Сергій Лещенко в коментарі «Детектор медіа».

 

Зараз триває процес узгодження обкладинки книги, автор і видавець розглядають два варіанти.

 

 

 


 

У результаті, видавець та автор спинилися на другому варіанті - білій обкладинці.

 

Нагадаємо, минулого року Сергій Лещенко видав книгу «Американська сага Павла Лазаренка».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY