detector.media
01.09.2014 17:30
ZIK у лютому почне мовлення з Києва
ZIK у лютому почне мовлення з Києва

До лютого 2015 року телеканал ZIK планує збудувати ще одну студію в Києві, обладнати центральну апаратну і почати мовлення з Києва. До цього часу канал виводитиме сигнал зі Львова. Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» повідомив генеральний директор медіахолдингу ZIK Дмитро Добродомов.

 

При цьому львівська студія залишиться продакшном і одним з головних корпунктів ZIK. «У нас фактично будуть два продакшни (у Києві та Львові. - ТК)», - пояснив він.

 

Нагадаємо, навесні 2014 року ZIK відкрив свою першу студію в Києві. Зараз у ній виходять «Наші гроші», «Гра в класику» із Сергієм Рахманіним, студія залучається до прямих включень у проектах «Люстрація», «Народний контроль» та «Погляд». Плануються ще кілька проектів.

 

«На сьогоднішній день та невелика студія, яка є (а буде ще одна), виробляє до чотирьох годин продукту на тиждень», - повідомив пан Добродомов.

 

Після введення в експлуатацію другої київської студії, там будуть зосереджені основні топ-програми каналу, зокрема всі прямоефірні проекти. «Планується і велике ток-шоу, і новини (там буде новинна студія). У наших планах створення системи віртуальних студій», - розповів гендиректор ZIK.

 

Обсяг коштів, які власник - Петро Димінський - уже вклав і планує вкласти в переїзд каналу ZIK до Києва, Дмитро Добродомов не розголошує: «Давайте поки обмежимося словом "багато". Достатньо для того рівня, на який ми хочемо вийти».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY