detector.media
28.08.2014 14:01
У Луганську почав ефірне мовлення канал «24»
У Луганську почав ефірне мовлення канал «24»

У Луганській області на частотах Луганської обласної державної телерадіокомпанії в 15 містах (крім Стаханова, Ровеньків і Луганська, де телевежі захоплені терористами) почав мовити телеканал «24» з місцевими врізками новин телекомпанії «Ірта». Про це на брифінгу 28 серпня заявив голова Нацради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко.

 

Генеральний директор і співвласник каналу «24» Роман Андрейко уточнив, що насправді канал новин «24» почав ефірне мовлення на частотах приватної телекомпанії «Ірта». І в ефірі справді присутні врізки місцевих новин «Ірти».

 

Водночас у місті Краматорську Донецької області на частоті місцевої телекомпанії «Тор» почав мовлення кілька днів тому телеканал «2+2», повідомив Юрій Артеменко. Він уточнив, що телекомпанія «Тор» афілійована з компаніями-власниками «2+2», тож було прийнято рішення, доки місцева ТРК не може відновити мовлення - запустити «2+2».

 

Нагадаємо, що місцевий луганський телеканал «Ірта», який наприкінці травня вимкнули терористи, відновлює роботу з міста Сєвєродонецька Луганської області. Про це «Детектор медіа» повідомив власник телеканалу, колишній народний депутат Володимир Ландік.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY