detector.media
22.08.2014 18:27
Концерн РРТ поверне у Крим українські телеканали за допомогою польських передавачів
Концерн РРТ поверне у Крим українські телеканали за допомогою польських передавачів

Державна служба спеціального зв'язку і захисту інформації України створила два нових підрозділи, які відповідатимуть за її роботу в Криму. Про це повідомляє «Капітал» з посиланням на прес-службу відомства.

 

Кримське управління Держспецзв'язку створили на базі Одеського територіального вузла урядового зв'язку, Севастопольске управління - на базі управління Держспецзв'язку в Херсонській області.

 

Крім того, у Херсоні закінчується державне оформлення нового кримського регіонального представництва Концерну РРТ. Це представництво повинно буде забезпечити трансляцію основних українських телеканалів на частині території Криму з території Херсонської області. З цією метою підприємство встановить польські аналогові передавачі.

 

«Саме це підприємство відповідатиме за встановлення і експлуатацію польських аналогових передавачів, які безкоштовно передали українській стороні», - повідомило відомство на своїй офіційній сторінці у Facebook.

 

Нагадаємо, аналогове мовлення практично всіх  українських телеканалів вимкнули в Криму 9 березня. За словами джерел УНІАН, кабельним операторам погрожували зброєю і під силовим тиском змусили відключити мовлення українських каналів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY