detector.media
19.08.2014 15:09
«Еспресо TV» мовить в ефірі Слов'янська і Краматорська на частотах місцевої телекомпанії
«Еспресо TV» мовить в ефірі Слов'янська і Краматорська на частотах місцевої телекомпанії

Сьогодні, 19 серпня, телеканал «Еспресо TV» почав мовлення в містах Слов'янськ та Краматорськ (Донецька область) на частотах телекомпанії, яка тимчасово не виходить в ефір. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат, засновник «Еспресо ТВ» Микола Княжицький. Його повідомлення цитує також сайт телеканалу.

 

«Еспресо TV почав мовлення в ефірі Слов'янська і Краматорська на частотах знищеної місцевої телекомпанії», - написав пан Княжицький.

 

У коментарях він також зазначив, що мова йде про аналоговий ефір.

 

Микола Княжицький заявив у коментарі «Детектор медіа», що канал «ЕспресоTV» готовий до початку мовлення в усіх містах України, які будуть звільнятися від терористів. «Ми готові узгоджувати ці умови з Концерном РРТ і платити за можливість мовлення, тому що нам важливо, аби на сході були українські інформаційні канали», - заявив пан Княжицький.

 

Нагадаємо,  6 серпня Микола Княжицький  повідомив, що телеканал «ЕспресоTV» можуть дивитись глядачі в Лисичанську, Рубіжному і Сєвєродонецьку (Луганська область).

 

8 серпня супутниковий телеканал «Еспресо ТВ» відновив мовлення на звільнених від терористів територіях Луганської області, використовуючи частоту телерадіокомпанії «Акцент» з міста Лисичанська Луганської області, устаткування якої було знищено внаслідок обстрілу її будівель.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY