detector.media
18.08.2014 17:17
Вадим Денисенко заявляє, що став власником видавничого дому «Картель»
Вадим Денисенко заявляє, що став власником видавничого дому «Картель»

Головний редактор каналу «Еспресо.TV» Вадим Денисенко заявив, що видавничий дім «Картель» перейшов у його власність. Про це він розповів особисто в інтерв'ю «Детектор медіа».

 

Вадим Денисенко каже, що самостійно керуватиме компанією, поєднуючи обов'язки шеф-редактора видань «Картелю» з посадою редактора телеканалу «Еспресо.TV». «Сума угоди не розголошується», - сказав Вадим Денисенко.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», ВД «Картель» продали у березні цього року. У зв'язку з приходом нового власника частина колективу звільнилася.

 

Видавнича група «Картель» була заснована у 2001 році. До її складу входять «Всеукраїнське передплатне агентство», мережа роздрібних продажів «Картель-преса», рекламні агенції, ділові видання «Деловая столица», «Власть денег» і портал depo.ua, а також глянцеве видання «Вокруг света».

 

Нагадаємо, восени 2013 року з'явилася інформація про продаж ВД «Картель» Сергію Курченку, але сторони цю інформацію заперечили. За кілька днів у газеті «Деловая столица» змінився головний редактор (з видання пішла Інна Ковтун). Згодом стало відомо, що ПрАТ «Картель» вирішило придбати 25,03% власних акцій у народного депутата Олексія Федуна за 2 млн 60 тис. грн. Решта 74,97% акцій належить офшорній компанії «Інтершелп Лтд» з Белізу.

 

У березні цього року видання Hubs повідомило з посиланням на власні джерела, що компанію придбав мільярдер Олег Бахматюк, однак його прес-секретар цю інформацію спростувала. Кінцевими власниками проекту раніше були акціонери російської нафтової компанії «Лукойл» Вагіт Алекперов і Леонід Федун.

 

Ірина Андрейців для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY