detector.media
12.08.2014 19:29
Комітет захисту журналістів закликає звільнити російського фотографа Андрія Стеніна
Комітет захисту журналістів закликає звільнити російського фотографа Андрія Стеніна

Міжнародний Комітет захисту журналістів (КЗЖ) закликає негайно звільнити фотокореспондента державної російської агенції новин «Россия Сегодня» («РИА Новости») Андрія Стеніна, який зник на Донбасі 5 серпня. Про це повідомляє «Радіо Свобода».

 

«Ми закликаємо негайного звільнити Андрія Стеніна. Усі сторони конфлікту в Україні повинні поважати роль журналістів і дозволити їм виконувати свою роботу у безпеці, без страху помсти», - заявила координаторка програм КЗЖ у Європі та Центральній Азії Ніна Огнянова.

 

Раніше КЗЖ заявили, що після збиття «Боїнга-777» 17 липня ситуація для журналістів на Донбасі погіршилася.

 

Нагадаємо, спеціальний фотокореспондент міжнародного інформагентства (МІА) «Россия сегодня» Андрій Стенін, який працює на сході України, не виходить на зв'язок з 5 серпня.

 

Міжнародна федерація журналістів (МФЖ) і Європейська федерація журналістів (ЄФЖ) висловили заклопотаність з приводу безпеки російського журналіста Андрія Стеніна після повідомлення, що він був затриманий на сході України.

 

Представниця ОБСЄ з питань свободи медіа Дуня Міятович висловила стурбованість у зв'язку зі зникненням на сході України російського фотожурналіста Андрія Стеніна.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY