detector.media
11.08.2014 09:49
В окупованому Криму влада почала блокувати українські інтернет-видання
В окупованому Криму влада почала блокувати українські інтернет-видання

Кримська влада обмежила доступ до щонайменше трьох українських інтернет-видань. Про це повідомляє сайт 5-го каналу.

 

Як повідомляється на сторінці спільноти «Мобільна група правозахисників в АРК» у Facebook, на яке посилається 5 канал, обмеження торкнулося інтернет-видання «Цензор.Нет». Читачів цього ресурсу з окупованого Росією Криму зустрічає повідомлення: «Доступ обмежений за рішенням суду або з інших підстав, встановлених законодавством Російської Федерації».

 

«У Криму продовжують згортатися цивільні і політичні права. Свобода слова, вираження думок, зібрань є для кримчан тепер недозволеною розкішшю», - зазначають автори повідомлення.

 

Також, за деякими даними, через деяких провайдерів заблоковані інтернет-видання «Главное» і «Новый регион».

 

Нагадаємо, 1 серпня Роскомнагляд РФ вніс харківське інтернет-видання «Главное» в Єдиний реєстр сайтів, які містять інформацію, поширення якої в РФ забороняється за рішенням суду. Від 1 серпня інтернет-видання неможливо читати користувачам з Росії.

 

1 серпня сайту «Главком» надійшло повідомлення Роскомнагляду про обмеження доступу до нього. У повідомленні заявлялося, що сайт публікує новини екстремістського характеру. Російська влада вимагає видалити з бази сайту «Главком» матеріал про «Марш за федералізацію Сибіру». Видання відмовилось це зробити, заявивши, що  цей матеріал не порушує чиї-небудь права і не є закликом до екстремізму.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY