detector.media
07.08.2014 09:03
У Сєвєродонецьку відновлено українське мовлення – в.о.губернатора Луганщини
У Сєвєродонецьку відновлено українське мовлення – в.о.губернатора Луганщини

В.о. голови Луганської ОДА Ірина Веригіна в ефірі 5-го каналу заявила, що у звільненому від терористів Сєвєродонецьку (Луганська область) відновлено мовлення українських телеканалів. Про це повідомляє сайт каналу «112 Україна».

 

Ірина Веригіна також підтвердила, що мовлення українських каналів відновлено у Лисичанську (Луганська область). За її словами, трансляцію російських пропагандистських каналів відключено.

 

«Ми відновлюємо Луганську область. В Лисичанську вже є світло, вже є українське телебачення. В Сєвєродонецьку вже немає російських каналів, є тільки українські. Тобто у нас два міста Сєвєродонецьк та Лисичанськ - відновлюються», - сказала в.о.губернатора.

 

За її даними, Сєвєродонецьк не так постраждав, як Лисичанськ. «Лисичанськ дуже сильно постраждав. А те, що сьогодні запрацювало телебачення - це дуже багато», - підкреслила пані Веригіна.

 

Нагадаємо, раніше про відновлення мовлення українських телеканалів у Лисичанську повідомила Рада національної безпеки і оборони України і 5 канал.

 

16 липня Концерн РРТ повідомив про відновлення мовлення українських телеканалів у трьох містах на Донеччині - Слов'янську, Краматорську, Красному Лимані. Згодом РНБО повідомила про прийом українських телеканалів у містах Артемівську та Костянтинівці.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY